VÅRT ARBETSSÄTT

Vi kan hjälpa er med allt som har med möten att göra. Gäller det en säljtävling, konferens, produktlansering, kick off eller något annat så har vi både erfarenheten och kunskapen för att ge er något extra bra. Vi har högt fokus på ett ge er upplevelser och gärna något unik då vi vet att det är det som kommer ge resultat.

“Skräddarsytt med kvalitet och känsla”

Vi älskar att prata känslor med våra kunder. Därför är några av våra uppgifter innan framtagning av ett förslag att få reda på vilka känslor ni vill förmedla med ert event.

Med hjälp av våra frågor kan vi formulera ett förslag och på så sätt fånga upp det som ni vill uppnå. Vi utgår alltid ifrån era mål och skräddarsyr varje projekt till efter kund och uppdrag. Bara för att ett projekt har fungerat på ett företag är det ju inte säkert att det funkar på nästa, eller hur?

konferens

Det är alltid upplevelsen man kommer ihåg…

Har ni tänkt på att när man pratar med någon som varit med om något bra t ex från en resa, en konferens eller likande så är det alltid upplevelsen man berättar. Det kan vara det där lilla extra man fått uppleva men som man från början inte förväntade sig. När man kommer ihåg upplevelsen så blir det alltid lättare att komma ihåg allt runt omkring.

Därför har vi alltid störst fokus på att ge våra kunder riktigt bra upplevelser som gärna är lite unika. Varför t.ex. sitta i ett tråkigt konferensrum på ett hotell i Göteborg när man kan sitta ute i en sjöbod på en liten ö i Bohuslän? Eller varför inte hålla sin konferens på alptop med en härlig utsikt? Vi vet av vår långa erfarenhet att detta är det som gör att alla kommer ihåg både konferensen och dess innehåll när man får vara med om en bra och unik upplevelse.

Tänk efter före och efter, inte bara under!

Allt för många håller bara en konferens utan att tänka till på helheten. Men det är det vi gör åt er för här finns det för er del mycket att vinna. Att ta till vara på tiden innan er konferens eller event och även tiden efter är kanske det som är mer viktigt än själva innehållet på själva konferensen.

Tänk om alla deltagare kan komma till konferensen och vara väl förberedda och motiverade, kort sagt laddade till tänderna! Då har ni redan där vunnit mycket. Har man sedan ett bra och givande innehåll så ska konferensen ge energi och effekt och inte ta tid och kraft. Hur ofta känner man sedan efteråt att det gav resultat och deltagarna ger er sedan något tillbaka? Inte ofta tyvärr. Men det är här vi kommer in med vår erfarenhet och ser till att ni får en maximal effekt och utdelning av ert möte/konferens.

Vi är 

“pain in the ass”

Vi ser det som vår uppgift att se till att era möten och upplevelser alltid kommer få maximal effekt. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill alltid finnas till hands för er. Vi är alltid brutalt ärliga och kommer därför säga ifrån när vi tycker att ni kan göra något på ett bättre sätt. Vi har fått höra att vi kan vara jobbigt ärliga men att kunden på samma gång blir väldigt nöjd då vi gör er bättre! 

Det kan tyckas lite kaxigt men för oss handlar det om att se till att ni får bäst resultat och om det innebär att vi är kaxiga då är vi det med stolthet. Det är ju det ni betalar oss för, att ni vill få resultat. Vem vet kanske är vi Sveriges mest ärliga byrå. Vi vet vi kan leverera er upplevelser som ger er resultat.

Vi är en helhetsleverantör

Vi har ett nära samarbete med de bästa i respektive bransch.

Oavsett om det gäller att bygga en monter för en mässa, transporter, reklammaterial, få det bästa ljudet och ljuset m.m. så löser vi detta.

Vi tar hand om allt som ni vill ha hjälp med. En helhetsleverentör, helt enkelt.