Konferens

Geodis hade under en längre tid haft ett projekt med fokus på personal och ledarskap. Nu ville de avsluta detta projekt med en stor konferens för deras personal och hålla en konferens men också en gala middag där priser skulle delas ut. Då företaget har franska ägare så vill de ha ett tema som gick i de franska färgerna.

Unikt företagsevent

Konferens med tema

Vi valde att döpa den kick of till ”La kick off Magique”. Vi började fundera på vad vi tyckte var franskt och vad kunde vi göra. Många galna idéer senare så hade vi en klar bild på vad vi ville förmedla och presenterade det för kunden som köpte vårt upplägg.

Förutom de små detaljerna som att ha franska bakverk på fikapausen så byggde vi även upp som ett litet torg inne i konferenssalen där deltagarna kunde sitta ner och fika eller spela lite boule på vår boulbana. För att gå ifrån det vanliga tänket med att hålla en ”vanliga” gala middag så skapade vi istället en middag i magins spännande värld.

Här tog vi in flertalet olika artister som innan och under middagen uppträde allt under ledning av vår konferencier och magiker Stefan Odelberg och vårt husband Cirkus Markus. Här trollades bl a företagets VD fram för att dela ut ett pris osv. Det var en mycket händelserik dag och kväll. Allt filmades och dokumenterades som sedan visades som ett trevligt avslut efter det sista konferenspasset.

Det blev några riktigt trevliga dagar där alla gav oss ett otroligt högt betyg för innehåll och genomförandet.

En man som är mitt i ett hopp uppe på scenen under ett kickoff event.

“Att det skulle bli bra det visste vi men denna gång överträffade ni alla våra förväntningar flera gånger om”

– Geodis​