Italien

Cinque Terre består av fem färgglada fiskebyar, som klamrar sig fast vid klipporna vid Liguriska havet. Med vårt paket kommer du att vandra genom de pittoreska terrassodlingarna, smala stigar och charmiga byar, med utsikt över azurblått hav. Varje steg kommer att vara som en resa genom tid och historia, med möjligheten att fördjupa dig i den lokala kulturen.

företagsresor_italien

Perfekt företagsresa till Cinque Terre

Smakfulla upplevelser, avkoppling och äventyr

Gastronomiska Höjdpunkter

Cinque Terre är känd för sina färska delikatesser och lokala viner. Smaka på färskt fångad fisk, njut av läckra pesto-rätter och låt dina smaklökar utforska den utsökta italienska maten. Varje måltid kommer att vara en sensorisk upplevelse, där du förflyttas till hjärtat av Medelhavets smaker.

Kombinera Äventyr med Avkoppling

Efter dagar av vandring och gastronomiska njutningar kommer du att få tid att koppla av på de vackra stränderna eller utforska de lokala marknaderna och butikerna. Cinque Terre erbjuder också möjligheter till vattenaktiviteter, båtturer och mycket mer för dem som vill balansera äventyr med avkoppling.

Exempel på en konferensresa

Prisexempel och innehåll

Pris: 23 450:- per person*

*Med reservation för flygpriserna

konferensresa_italien
konferens_i_cinque-terre

Konferens i magisk atmosfär

Varför Cinque Terre?

Cinque Terre är inte bara en destination, det är en känsla. Det är platsen där naturen och kulturen smälter samman och skapar en atmosfär av ren magi. Det är ett perfekt resmål för en konferens där man kombinerar konferenspass med trevliga och annorlunda aktiviteter som kommer skapa härliga minnen.