Sydafrika

Upplev en oförglömlig kombination av kultur, gastronomi, och äventyr i vackra Kapstaden, Sydafrika! Med sina imponerande berg, fascinerande historia och mångsidiga kulturella scener, är Kapstaden en destination som tilltalar alla sinnen.

annorlunda_konferenser

Upptäck Sydafrika

En bekväm och prisvärd resa som överraskar

Många tycker har resmålet som en dröm då man tänker det är en lång resa samt dyrt att åka till Sydafrika. Men med tanke på att flyget ofta går på eftermiddagen/kväll från Norden och man landar på förmiddagen dagen efter så är flygresan väldigt behaglig. Lägg därtill att det heller inte är någon tidsskillnad samt att det nu är bland de billigaste resmålen så har man då här ett resmål som är svårslaget på många olika sätt.

Njut av en gastronomisk resa genom Kapstadens rika kök, där influenser från olika kulturer blandas för att skapa en kulinarisk symfoni. Från färska skaldjur på V&A Waterfront till autentiska smaker på de lokala marknaderna – varje måltid blir en resa genom Sydafrikas rika matarv.

Konferens i Kapstaden

Panoramautsikt, affärer, och safariäventyr

För konferenser erbjuder Kapstaden inte bara en fantastisk miljö utan också moderna konferensanläggningar med state-of-the-art teknik. Möteslokaler med panoramautsikt över Atlanten eller det ikoniska Taffelberget ger en inspirerande och produktiv arbetsmiljö. Vi brukar rekommendera att man håller konferensen t ex på en vingård där vi vet att ett sånt konferenspass kommer både ge mera effekt och också härliga minnen av en annorlunda konferens.

Kapstaden – där kultur möter kulinariska mästerverk, affärsmöjligheter och oförglömliga upplevelser. Lägg till eller erbjud dina deltagare att stanna kvar 2 dagar på safari och ni har fått en resa som man aldrig kommer att glömma.

Tre glas står på rad under en vinprovning i sydafrika.
prisexempel_konferensresa

Exempel på en konferensresa

Prisexempel och innehåll

Pris: 17 900:- per person*

*Med reservation för flygpriserna