Jubileumsfest

När Gekås skulle arrangera sin jubileumsfest för sin personal så vill man att det skulle bli den bästa fest och event de någonsin har gjort. Det var så stort så att man även valde för första gången i deras historia som man stängde varuhuset tidigare så att alla som ville skulle kunna vara med.

Personlig dukning under ett jubileumsevent för alla Gekås anställda.

Stort företagsevent

Från pitch till oförglömlig fest för 1500 personer

Efter en pitch med några av Sveriges största evenbyråer så valde de oss på Monkfish Experience. Där en av de avgörande delarna var att de gillade vårt helhetstänk samt alla detaljer vi hade tagit fram stora som små.

För att skapa en stor nyfikenhet om vad som komma skall så tog vi även fram 4 st olika reklamfilmer som var som teasers inför festen. Där vi byggde upp deras förväntan och det blev en stor snackis bland personalen. Kunden hade som mål att det skulle komma ca 800 personer vilket var mer än det antal som de hade på sitt förra jubileum. Det landade nu på 1500 st.

En stor fest hölls sedan i Falkhallen i Falkenberg där vi byggde om hela lokalen till en stor fest lokal. Bara scen och dekor tog ca 4 dagar att bygga.

Unikt festkoncept

Överträffade förväntningar med stjärnspäckat lineup

Vi tog fram ett koncept för hela festen där vi tog fram allt från trycksaker, artister, teknik, manus för kvällen m.m. Till konferencier hade vi valt ut David Hellenius som även var med i våra reklamfilmer inför festen. Det skulle serveras middag med 3-rättersmeny så även restaurangkök byggdes upp där Rosers Catering var de som höll i maten och serveringen.

Artisterna var hemliga in i det sista men här valde även kunden att slå på stort med artister som Loreen, Lili & Susi, Showkanalen, Dj Kristina Gern och den stora överraskningen när Gyllene Tider kom in.

Utvärderingen av festen blev att det var den bästa fest kunden och deltagarna någonsin har haft eller varit på. Förväntningarna från både kund och de som var med på festen överträffades flertalet gånger om.