Kickoff

Office It Partner samlar all sin personal vartannat år för att ha en kick off. Deltagarantalet brukar vara ca 350 personer. Denna gång hade de valt att lägga sin kick off på Stenungsbaden och bad hotellet om tips på en bra byrå som kunde hjälpa dem med konceptframtagning och genomförande. Vi blev då rekommenderade av Stenungsbaden och hade ett möte med kunden för att ställa våra frågor vad de vill ha ut, vilken känsla de ville förmedla osv.

Bästa Kick Off Upplevelsen

En hårdrocksinspirerad kick off

På varje kick off så har de en gala middag där de delar ut priser och detta skulle även göras denna gång. Företaget går bra och vi ville därför lyfta in det i deras budskap. Vi valde då att skapa ett koncept som vi döpte till ” We Rock”. Temat var hårdrock från början till slut med ett litet undantag då vi valde att köra första middagen som en stor Oktoberfest. Med Ompa Ompa band och typiska inslag.

Kick offen var i 3 dagar och innehöll både konferens, workshops, avkoppling, föredrag m.m där den stora finalen var gala middagen där samtliga 350 deltagare kommer utklädda till hårdrockare.

Fotografering på den ”svarta” mattan, middag med svarta dukar och svarta ljus. Tungt rockigt ös från första introt till sista. Där även VD:n gjorde ett bejublat sångnummer ståendes på ett av borden mitt i lokalen.

Kunden gör alltid en mättning efter varje kick off om vad deras deltagare tyckte om kick offen och dess innehåll. Vi hade en genomgång någon vecka efter kick offen och vi var oerhört stolta då vi fick höra att detta var deras bästa kick off de någonsin haft. Betyget från deltagarna var oerhört högt på alla de delar som vi var inblandade i.

Två män står och pratar under en konferens, den ena mannen håller i ett glas.

“Med tanke på det ni levererade och gjorde vår bästa kick off någonsin så finns det inte någon anledning att fråga någon annan byrå. “

– Stefan Nilsson, Marknadschef