Andorra

- Tapas och skidåkning i underbar sol

Om du söker en skiddestination utan liftköer och som erbjuder fantastisk skidåkning, strålande sol, underbar mat till bra priser ska du boka din resa till Andorra i dag!

Andorra är idag mest känt för sin otroligt fina och upplevelserika skidåkning, med pister belägna på över 2 500 meters höjd är Andorra således ett utav de mest snö- och solsäkra skidområdena i Europa. Med över 300 soldagar per år så är det bäst att du packar ner solkrämen. Det är även ett taxfree land som erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer, och shopping i toppklass.

Du kan njuta av kulinariska upplevelser som serveras genom en blandning mellan det franska och spanska köket. Här äter man gärna underbar Tapas eller hängmörad entrecote. Andorra är ett litet land med stora upplevelser som är beläget mellan Frankrike och Spanien i den mäktiga bergskedjan Pyrenéerna. Varför inte kombinera det med en natt i Barcelona? Kanske lite fotboll innan hemresan och ni får en totalupplevelse utöver det vanliga.

Detta ingår:

Passar bäst för:

Hit åker man gärna för att vara säker på att få sol och härlig åkning. Man äter med fördel en god hängmörad entrecote till lunch och dricker gärna ett gott rödvin till. Man har helt enkelt tröttnat på att äta en dålig spagetti bolgonese. På eftermiddagen sitter man gärna på någon terrass med ett glas Aperol eller lite Cava och njuter innan man går till tapasbaren.

Pris:

(Torsdag - Söndag)​

ca 16 500:- / person

Fakta om Andorra