Inga fler kunder tack!

Vi har slutat att arbeta med kunder. Vi tänker mer på er som våra vänner och därför kommer vi alltid att behandla er som våra bästa vänner. Hela vårt tänk är att vi vill ge er en bra och personlig kontakt. Ni ska t ex alltid kunna ringa till oss om ni har några frågor om det så gäller nästa event eller frågor om restaurangtips på en kommande familjesemester.

Varför går man alltid till samma frisör? Jo för där känner man sig trygg med hur resultatet blir och man har en bra relation till den som utför jobbet. Vi ser våra tjänster på samma sätt och har märkt att detta uppskattas av våra vänner. De värdesätter vårt personliga sätt vi arbetar på och ger oss ett troget samarbete, precis som en vänskap ska vara.

Vill du också bli vän med oss?

Varför välja oss?

Vi ser det som vår uppgift att se till att era möten och upplevelser alltid kommer få en maximal effekt. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill alltid finnas till hands för er. Vi är alltid ärliga och kommer alltid säga ifrån när vi tycker att ni kan göra något på ett bättre sätt. Det kan tyckas lite kaxigt men för oss handlar det om att kunna erbjuda er det som ger bäst resultat tillbaka och om det innebär att vi är kaxiga då är vi det med stolthet! Vem vet kanske är vi en av Sveriges bästa byråer?
Stacks Image 322

Vårt
arbetssätt

Vi älskar att prata känslor med våra vänner. Därför är en av frågorna vi ställer inför ett uppdrag vilken känsla man vill förmedla.
Med hjälp av våra frågor kan vi sedan ta fram ett förslag och på så sätt fånga upp det som ni vill uppnå. Vi utgår alltid ifrån era mål och har inga färdiga paket. Bara för att ett projekt har fungerat på ett företag är det ju inte säkert att det funkar på nästa, eller hur?

Affärsidé

Vi skapar unika möten och levande konferenser med målet att maximera mötet och upplevelsen för kunden.

Vad vi gör

Möten & Event

Konferenser i Sverige och utlandet

Upplevelser

Helhetsleverantör

Här är vi också

Kontakta oss

Stacks Image 7738
+46 31 760 0991

Sverige:
Nedre Fribergs väg 8
429 41 Särö
Sweden

Monkfish Event - En mycket bra byrå!