En konferens som en investering?

Vi har under 2015 sett att resultaten på våra uppdrag gjort att de som har anlitat oss fått en mycket högre motivation eller till och med en ökad försäljning. Tack vare vårt tänk så kan vi hjälpa dem att se till att konferensen inte blir en kostnad utan en investering. Intresserad? Ring oss.

Admirals HC

Vi är glada att få hjälpa Admirals hockey med deras flygbiljetter till Miami. De ska då iväg på en turnering och vi hoppas såklart på en totalseger för dem där. Lycka till!

Denna gång blev det Courmayeur

Våra härliga advokater var på en ny tur med oss och denna gång var vi i Courmayeur, Italien. Samma kväll som de kom ner så vann de även tävlingen årets byrå. Det blev en mycket lyckad och trevlig resa. Nu har de valt att åka med oss 4 gånger på raken och snart ska vi ta samarbetet ett steg länge och mot nya mål.

Bring the day

1 oktober hjälper vi Bring med deras nya satsning; Bring the Day. En dag då de bjuder in sina kunder till att bl a få träffa herr och damlandslaget i handboll. Det blir en dag med annorlunda föredrag, golftävling samt lerduveskytte med Håkan Dahlby. En dag med trevliga möten med andra ord.

Dubai

Nyss hemkommen efter ett uppdrag i Dubai. Ett mycket spännande resmål och ett bra program. Enligt några deltagare var det den bästa resa de varit på! Vi är glada över sånt fint beröm!

Äntligen är sommaren över!

Nu är det full fart igen på alla företag och även här hos oss. Nu närmast väntar Mallorca, Stenungsbaden, Västkusten och en grupp tar vi även till Dubai. Detta är de närmast 3 veckorna. Så full fart är det som gäller!

ECCO valde oss!

När ECCO ville få mer fart och ett nytänkande i deras produktlansering av sin nya produkt här i vår, tog de kontakt med oss. Vår presentation och upplägg på en annorlunda idé var något de alla gillade. Nu i mars är det premiär! Vi är både glada och stolta över detta samarbete men framför allt tror vi att detta kommer bli en riktigt bra produktlansering!

Kick off på Ästad Vingård

I veckan så samlade vi säljarna och ledarna på Bring Sverige på Ästad Vingård. Vi hjälpte dem med deras kick off från början till slut. Det var ett taggat och motiverat gäng som reste därifrån.

Många väljer Alperna som resmål för konferens

Vi ser att de som har börjat arbeta med oss är trogna och fortsätter samarbeta med oss. Det glädjer oss. Vår första kund ska bl a i år till alperna igen på konferens. Redan nu har vi dataföretag, advokater m.m som ser fördelarna med att lägga en konferens på högre höjd.

Marlaw på tur

Marlaw valde oss igen för att arrangera deras konferens.

Se mer om oss på Instagram

Nu kommer vi lägga in bilder på vårt konto på Instagram. De kommer även länkas till facebook. Så följ oss gärna på dessa kanaler.

Vi tar Ribben till olika krogar!

I morgon kommer Clockworks ledningsgrupp ner till oss i Göteborg för ett ledningsmöte. Vi arrangerar en annorlunda och unik upplevelse för dem då vi tar ribbåt till några av de bästa krogarna på Västkusten. Vi ser verkligen fram emot detta!

Tack till alla som var med!

Stort tack till alla som var med eller levererade något till vår tur till London. Alla gjorde verkligen en otrolig bra insats. Vi är glada att vi har så bra samarbetspartners!

Inget är omöjligt

Vi fick en förfrågan från ett företag om vi kunde hjälpa dem med deras kundresa för ca 100 personer. De kunde tänka sig i stort sett vart som helst. Problemet var bara att de skulle åka inom 16 dagar. Det blev till slut en mycket lyckad tur till London. Kunden är nöjd så vi har nu fått fler vänner!

Nya vänner!

Vi är mycket glada och stolta över att Bring valde oss till att arrangera deras konferens. I augusti samlar vi deras viktigaste ledare på en konferens på en underbar plats i Skåne. Mycket nytt och spännande kommer ske där under några dagar. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt samarbete.

Euromaster väljer oss igen!

När det åter är dags att ordna en konferens för en av Euromasters viktigaste kunder så valde de oss igen. Vi är mycket glada för det fina samarbetet och ser fram emot turen till Gotland.

Nya vänner!

Clockwork valde oss för att hjälpa dem med deras konferensresa. Clockwork är ett spännande företag och de växer snabbt. Vi är glada över att få vara med att arrangera deras resa och se till så de blir ännu mer motiverade.

Att inviga en grop!

Starten av ett bygge av en stor industrilokal skulle invigas. Prologis som är ett av världens största företag inom fastigheter för logistik valde oss för detta uppdrag. I veckan som var så var det dags. Tack till alla samarbetspartnerns för hjälpen till mycket lyckat event! Ni var en stor del i att kunden blev så nöjd!

Ny vänner!

Eksjöhus valde oss på Monkfish Event för hjälp med deras personalresa i höst. Vi är väldigt glada över att få detta uppdrag och hoppas på ett långt och fint samarbete!

Marlaw

För någon vecka sedan var vi i Italien med våra härliga vänner på Marlaw. Tillsammans hade vi några fantastiska dagar med god mat & dryck och härlig skidåkning.

Erbjudande!

Vi har fått ett riktigt bra pris på ett 4* hotell i Saalbach. Vi kan därför erbjuda er nu riktigt bra konferenspaket i mars. Intresserad av en annorlunda konferens?

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar vi alla våra nya och gamla vänner! Vi ser fram emot nya spännande uppdrag tillsammans med er under 2014.

Stolta för våra vänner

Våra vänner på Marlaw tog hem priset 2013 som bästa advokatbyrå, med de nöjdaste klienterna. Vi förstår deras kunder och är glada över att än en gång för göra deras konferens i mars.

Hösten

Nu är hösten här! Dags att boka höst/vinter konferens. Är man klok gör man det i god tid och kan då motivera personalen/kunderna mera. Vi vet hur man gör!

Semester

Nu är det många av våra vänner som har semester så då passar även vi på att vara lite lediga.
Men ni kan alltid nå oss på våra telefoner.
Ha en underbar sommar!

Resan fortsätter!

Vi är stolta över vårt samarbete med vännerna på Geodis Wilson. I augusti samlar vi åter igen deras viktigaste chefer för en fartfyll konferens.
Vi tar fokus på att se till så de klarar sin mål och når en högre effekt!

Välkommen till vår nya sida.

Vill du veta mera om oss? Surfa runt lite och
bekanta dig med vad vi gör eller kontakta oss för ett möte.